BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28 December 2009

Welcome 2010...GudBye 2009...Apakah Azam Aku Untuk 2010 ni??



Salam...sedar x sedar kita bakal meninggalkan tahun 2009 & menyambut kedatangan 2010...biase la...masuk jer tahun baru, semua orang di dalam dunia ni mahu perubahan atau dlm erti kata "sentiasa berubah dari hari demi hari"...semua orang akan mengatakan benda yg sama iaitu "AZAM BARU"...aku juga tidak ketinggalan untuk merancang azam baru aku untuk tahun 2010...so...ape azam baru korang...kt sini aku senaraikan azam baru aku untuk 2010...check it out:-

1)nak dapatkan bentuk badan yg ideal & mngurangkan berat badan

2)bila tgk ramai clazmates aku tgh bwat praktikel...aku rs bersemangat untuk settle kn sume paper2 yg trtinggal ni...Insyaallah...mayB sem ni aku kene bwat yg terbaik

3)x mahu ada cintan-cintun lg...nk catat rekod utk tidak berchenta atau berskandal with sape2 pown sem ni (sem ni jer??)

4)sem ni aku x dpt PTPTN...so tahun ni mngajar aku supaya pandai mngawal prbelanjaan

5)x nak ponteng claz...ni la satu cabaran yg aku takot...tp sem ni umah sewa dh dkat skit dgn uitm...so hrap2 aku bersifat POSITIF untuk memaksa diri hadir ke kelas

6)x mau terlalu enjoy sgt tahun ni...biase2 jer la

7)fokus kpd kerja...

8)x mau nama aku jd sebutan d kalangan lecturer (kaki ponteng!!!)

9)x mau dah masuk acara2 atau audition menyanyi ni...nyanyi kt toilet & karaoke box jer sudah!!!

10)yg paling penting dlm azam2 ni ialah...JANGAN LUPA & SESEKALI TINGGAL IBADAH TERHADAP ALLAH SWT...umm...kene btol2 berubah ni...setelah aku dpt begitu byk pngajaran pd tahun 2009...INSYAALLAH!!!

2 comments:

EPAR said...

yeah.. pray 4 da best.. smoga azam thun 2010 tu dpt menjadi realiti dan bukan hanya ilusi.. gambatte!

miss diyana said...

cube anda perhatikan azam anda no 5 and 8..anda kate taknk ponteng kelas..tapik ko ponteng gakz..ade cetita lak tuh taknk datang class first week study..ish2 syamir..