BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 July 2009

Jalan2 Bersama TerSayunk Ke Pulau Pinang



Hye sume...mlm ni aku nk citer kt korang pasal aktiviti aku pada cuti Isra' & Mikraj baru2 ni...sumenyer bermula dari salah sorang housemate aku yang mngajak aku ke Pulau Pinang (dia x tau jalan nk ke Pulau Pinang)...so aku pown xde mende nk bwat...teman la mmber aku ni ke sana...but wait a second...smbil mnyelam smbil minum air...aku pown mngajak SAYUNK ku berjalan sama2 ke sana...(dating sbenarnyer...heheh)...for da first time aku ajak sorang yg bernama SAYUNK dating jauh dr Perlis & Kedah ni...(ape barang dating kt Sini)...lgpown SAYUNK ku ni pown x prnah g Penang...pagi tuh...dlm pkl 9am kiteorg bertolak dr kangar to butterworth...smpai je kt butterworth...kami bergegas naik feri...kt dlm feri ni la aku dpt tgk muke2 yg x prnah naik feri...hehehe jgn marah...smpai je kt PULAU tuh...kiteorg tggu bas rapid PENANG...lama gak la tggu Bas ni...dlm pkl 1.30pm...kiteorg smpai ke destinasi @ Queensbay Mall...housemate ku pown tanpa melengahkan masa...pegi la dia bershopping...Me??...hahah...biase r...dating r...hahah poyo giler...kiteorg g MC D...pastu g jalan2 sekitar Queensbay Mall tuh...besar siot tempat ni...letih nk mampos...tapi name pown dating kn...so mende yg letih pown x jadi letih...hahah...I & SAYUNK masuk ke dlm jusco...SAYUNK ku teruja nmpak kasut warna purple tuh...mule2 aku igtkan mahal la kasut tuh...tp biler tgk pada harganyer yg BOLEH TAHAN LA...aku pown belikan kasut tuh sbg hadiah 3 Bulan kami bersama...POYO GILER...dlm pkl 4pm...kiteorg pown bergerak balik ke butterworth & smpai ke bumi kangar pada pkl 9pm...fuhh...letihnyer...tapi dalam ati aku...aku missing sesuatu...AKU NAK BELI PERFUME CHRISTIAN DIOR FARENHEIT tuh...huhu...tp duit xde...kene la tggu duit PTPTN dlu...SEKIAN (SYAMIR...YANIE...WAFIY - 20th JULY 2009)

3 comments:

Azmir said...

org hari Isra' Mikraj wat kebaikan...ni ko mnuju ke jln kuburukan plak.kembali la ke pangkal jln wahai sahabatku...wakakakkaakakakakaka.

Sir Marcello said...

bagus~~

azmir: kalo hari biasa pun terlajak tido, xda ertinya Isra Mikraj hari2...kekeke untuk renungan aku dan ko~~

Azmir said...

bkn setakat renungan kita b'dua sj tp buat renungan seluruh insan2 y melaluinya...t'msuklah juga si penulis blog ini.wakakakaka...kita serupa.