BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 July 2009

Christian Dior Fahrenheit....My Feveret Perfume



Ini la dia perfume yg aku nak pakai sgt tuh...namenyer Christian Dior Fahrenheit...ni perfume khas utk Lelaki Maskulin...mcm aku...hahha...bau dia sgt seksi & menggoda...ahaks...harga dia...perghh...RM2++.00 mcm tu la...aku akan dapatkan perfume ni stelah dpt duit nnt...huhuhu...same yg x percaya kate2 aku ni...korang bleh cari la perfume ni kt shopping complex yg terdekat...P/S : pasar malam x main okey...Tolong la!!!

2 comments:

Azmir said...

ko 2 bkn llaki maskulin tetapi llaki maskeling...hahaha.lg 1 jgn harap la aku nk beli,nnt ko dah nk beli so aku pow ko pnya la.wakakakaakakaa...

AZIZAN & HAFIZAH said...

Jom Dapatkan Panduan Bina Otot Badan Untuk Lelaki Disini....Agar Anda Kelihatan Lebih Kacak Dan Macho....
Jangan Segan2..Milikilah Badan Impian Anda Sekarang.....