BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26 January 2009

Nape La Dengan Aku Ni???

nape la dgn aku ni ek??...itu la soklan mncabar dlm idup aku skang ni....nape la aku mudah sgt syok & jatuh ati dgn pompuan??....nape la aku mudah prcaye dgn pompuan??...aku kdang2 rase malu jer dgn diri aku ni....yelah...desperate sgt nk ber"gurlfriend"....kdang2 aku dpt rs yg aku ni syok sndiri & bertepuk sblh tangan...pdahal pompuan2 ni sume...juz friend jer...nape aku kene lebih2 plak....sptutnyer aku bwat bodo jer dgn pompuan ni...sptutnyer layan jer pompuan2 ni mcm aku layan kwn2 aku kt clazz...xpyah la nk layan diaorg mcm "the special one"....bkn bleh bwat bini pun....bwat biasa2 jer dh...skali-skala mcm bodo jer aku duk terhegeh2 dgn pompuan ni...pdahal pompuan ni xde la minat or syok kt aku pun...aku jer over sgt...hish...mcmane nk buang sifat mcm ni ek??....mayB kene tggu jodoh dtg dr langit kot...hahaha...mcm tggu bidadari jer....mayB lepas ni aku kene silentkan diri aku ni dgn pompuan....biar aku buang jauh2 prasaaan & perasan ni...tp aku xde la smpai benci pompuan....aku kene terima hakikat yg satu ari nnt aku akan kawin dgn pompuan jgak....but for now....aku nk lenyapkan & diamkan diri aku dgn pompuan....dlm erti kata lain...bwat biasa2 je dah la....bwat ape aku pikirkan pompuan tu sdangkan pompuan tu x pikirkan aku pun....x ke bodo namenyer tuh....gila bayang sorg2....okeylah....aku mcm dh mlas nk berpikir skang ni....mklumlah....tgh cuti ni...otak aku rest la bwat smentara waktu ni....lpas abis cuti....cnfirm byk keje...time tuh bleh la lupekan mslh yg remeh2 ni...concentrate dgn keje & berharap aku dpt "format" kpala otak aku ni....biar kosong...biar pnuh dgn ilmu & keje2.....okey lah....gudbye

1 comments:

fndrocka said...

biasalah..perasaan manusia ni abstrak berbentuk fantasi.tp jgn kau lenyapkan terus perasaan pd wanita tu.jangan kau buangkan jauh2 sangat sampai ke antartika....
sebab..takut2..kalau salah format kau ble ada perasaan kat housemate lak.hihi