BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 January 2009

Kekasih Gelapku.....I Will Always Love You

My Secret Lover "FATEN LIYANA"

Time Ni Kt Stadium UiTM...Heheh....Faten Bwat Rmbut BaruHahaha....Mcm Kembar Siam Yang X Siam....Hahahaha

Budak Kaca Mata....Sape Ek Yang Snap Gmbar Kite Ni Ek??

Hehehe....Gambar Ni La Yang Paling Kelakar....Time Birthday Langz!!!

Tak Hujan Pun....!!!!!

Hye....Ini la budak yg aku ske giler tuh...name dia Faten Liyana....comel kn dia ni??....brdasarkn gmbar2 ni sume....korg tau kn betapa happy & bahagianyer kami ni....tp tu la...."ku sangkakn panas hingga ke petang....rupenyer hujan jgak"....huhuhu.....skang ni dia dh BF....but wut can i do??....dia ske kt org lain...xkan aku nk sruh org ske kt aku kot.....aku sllu berpegang pd kate2 ni...."ROMEO MUST DIE"....so....aku let go je la dia ni....mmg la berat tp ntah la....x tau nk ckap ape lg....wlaupun dia sudah berpunya....aku still sygkn dia....tp syg sbg kwn je la....huhuhu....rs mcm nk nangis jer ni....byk sgt knangan manis & pahit kami berdua....Alhamdulillah...dia jgak still tringat knangan dlu2 especially pristiwa lucu mase jogging kt stadium dlu....hehehe...tp itu dlu la....skang ni kami jarang dh contact....last skali kami bertemu mase konvokesyen kt UiTM Shah Alam bulan 11 2008....mayB tu la last kami berjumpe.....tp kalo ade rezeki lg....mayB kite bleh brjumpe lg...bye faten...."I WILL ALWAYS LOVE YOU".....!!!!!!

2 comments:

shanis said...

wah. gagah2. smoga bjmp ngn kekasih hati y akan membahagiakn kamu~

danialive said...

Sori la... dia dah jadik gf aku... ada jodoh x kemana.


cheers