BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

29 May 2009

I'm Not Happy....Why Ek??

biase la...aku ni kalo bab sedih...ske la post blog ni...hmm...aku sbenarnyer tension & tertekan la...yelah...tgk mmber2 aku...sume nyer happy...x kisah la...dr segi kewangan ker...cinta ker...or wut ever la...diaorg mcm happy jer...tp aku??...nape x prah rase happy mcm org lain ek??....aku dh try byk kali utk x pikirkan pasal mende2 sedih ni...tp x bleh...aku tau...ade org yg lebih sedih dr aku...tp aku nk pikirkan pasal diri aku dlu...why??....why...nape aku ssah nk jumpe kebahagiaan or kegembiraan yg btul2 nyata...aku sering jer bersedih...kdang2 bleh jd suke bersedih...no way...aku x mau sedih smpai mati...aku nk bergembira & bahagia mcm org lain...aduhai...kdang2 sedih mngenangkan diri aku yg sllu sedih jer...layu jer...xde smangat jer...kdang2 badan terasa lemah giler...otak pown mcm x bleh pikir mende lain daa...tapi aku x nak la jadi giler plak...takut aku...i hope one day I will find the truly...madly and deeply happiness...Insyaallah!!!

2 comments:

era_zierah said...

idup ni mn leh sedih je..
so ko kne r wat pape je yg pntung ko happy...
n jgn lupe doa bebyk kat allah...
mtk biar idup kite ni slalu happy..
aminn..
aku doakan ko hppy alwayz..

sara kirana said...

ye.. btul kata era_zierah tu.. hidup ni kna hepi.. tp, ade hadnye, kan? sy ade terbaca kat satu blog ni.. katanya, klau nk hepi kna amalkan zikir pd ayat 28, dlm surah al-raad.. insya allah, wk akan hepi.. sy tau ape yg wk rsa.. coz, sy prnh rsa spt yg wk rsa.. xjauh bezanya dgn sy.. tp, mungkin masa dan ketika shj yg berbeza.. all the best dan senyum slalu.. senyum mengubat segala keresahan.. wassalam..