BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26 March 2009

My Worst Moment Ever......

Ntah knapa la dgn aku sejak kbelakangan ni....dulu mase diploma...xde la aku rase smpai mcm ni....tapi semester ni aku mmg x tahan lagi...i need to quit from my study...aku dh tak larat nk tanggung "seksa" dlm jiwa aku ni...aku nk kuar dr kepompong study2 ni...aku nk bwat satu perkara yg penuh dgn praktikal ataupun mnggunakan pergerakan fizikal and mental a.k.a kerjalah...aku x nk lg buang mase...buang duit...buang air...sgala2 mengenai buang la...psal study ni...aku nk keje...bukak bisnes...kembangkan lagi bakat and idea aku ni...aku x nk lg simpan sgala ilmu2 kt kepala hotak aku ni...aku dh tak sabar nk luahkan sgala isi2 kt kpala hotak aku ni....aku harap dgn panggilan interview pd 8hb April ni...dpt merealisasikan impian aku utk bekerja...cukuplah utk blaja d dalam claz....dh tibe aku "blaja" d dunia luar yg lagi mencabar...skurang2nya aku dpt rase "kepuasan" yg aku inginkan...Insyaallah....

1 comments:

sara kirana said...

sy wish all the best utk wk.. amin.. klau kerja tu mmg rezeki yg allah tetapkan, insya allah.. wk akan dpt kerja tu.. jgn risau..